Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Endret taktikk…

| 0 comments

Nå er jeg så dritt lei kampen mot ugresset! Så fort jeg har fått overvunnet en type ugrass, så ser en annen type sitt snitt til å slå seg ned og spre seg i vill fart. Utplanting av bergknapp tar alt for mye tid, så det har jeg gitt opp. Nå endrer jeg taktikk. Dekker jordpartier mellom fjellknausene med plast. Bark oppå så det ser pent ut. Tre år, så er alle ugrassfrø under der drept. Kanskje gidder jeg da å bytte ut plasten med barkduk, det vil tiden vise. Heretter vil jeg ha bare noen få partier å konsentrere meg om. Bedre å ha det pent noen få steder, enn halvpent noen steder og stygt på resten av fjelltomta. Hurra for bark, kulestein, grus og steinheller!

Bilderesultat for bilder av ugress

Og de hersens dyra som biter meg hver gang jeg er noen timer utpå der. Gjennom buksa, for pokker. Og gubben lar de være i fred! Det er bare meg som får røde opphovna bitt hvert år. Både vår og høst. Grrrr…  Og det klør noe innmari. 🙁

Da er kaffepausa over, jeg får komme meg ut igjen. Gulrota for å orke en økt til er en kald øl ute på fjellet etter at jeg er ferdig, og deretter en lang og varm dusj.

Bilderesultat for bilder av barkduk

Ha en fin søndagskveld!

Leave a Reply

Required fields are marked *.