Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Da er det igang her!

| 0 comments

Stavernsfestivalen også, selvfølgelig. Andre dagen, så folk er nok i rimelig god form enda. Koselig med litt liv og røre. Vi er ikke der i år, men håper været holder og musikken fenger for de som er der. <3

<p>STØDIG: VGs anmelder gi Kygo ros for det nitti minutter lange DJ-settet, men mener han burde forsøkt å begrense seg.</p>  (Kygo på Stavernsfestivalen)

Men først og fremst er det  i gang her hjemme, full fart og kaos. Underskapene fra kjøkkenet er spredd utover i stue og gang. Sammen med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Og kjøkkenmøblene. I tillegg fylte vi på med litt fra badet også. Heldigvis virker både vaskemaskin, klosett og dusj. Enn så lenge. Det er oppgradering og oppussing både på kjøkken og bad.

Godt det er sommer og grillsesong! Så vi kan ha utendørskjøkken! Men får vel kanskje finne fram noen papptallerkener etterhvert…

Ha en flott festival alle sammen!

Leave a Reply

Required fields are marked *.