Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Håp i hengende snøre! :-)

| 0 comments

KAN det være sant? Tør jo ikke helt tro på det enda. Men jeg begynte på stoffskiftemedisin for noen dager siden og i går var jeg full av energi. De siste månedene har akkurat det vært en nesten fraværende og glemt følelse, korte blaff og så “straffa” etterpå med å bli enda mer sliten. I går holdt energien hele dagen, herlig følelse. Jeg skal spare dere for å ramse opp alt jeg fikk gjort, men det var MYE. Det er iallefall mindre ugrass utendørs og renere innendørs.

Bilderesultat for clip art+arbeidslyst

Attpåtil våknet jeg ved godt mot i dag. Klok av skade roer jeg meg litt ned i dag. 😉

Ha en super dag alle sammen! <3 Måtte bare dele denne gledelige opplevelsen. Det var stort for meg iallefall.

(Images: google)

Leave a Reply

Required fields are marked *.