Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Barbeint i gatene!

| 0 comments

Typisk norsk sommersøndag dette! Ikke å fly barbeint i gatene altså, det er det veldig lenge siden jeg har gjort. I dag ble det derimot en nødvendighet siden jeg var så tankeløs å vandre ut i verden med nye sandaler. Så jeg hadde valget mellom et skikkelig gnagsår eller barbeint vandring på asfalt hjemover. Det ble som sagt sistnevnte og det var faktisk veldig behagelig. Asfalten var passe lunka. Kanskje jeg gjentar det! 🙂

Sola skinte, men det blåste mer enn friskt. Servietter og andre løse gjenstander føyk avgårde fra kafe-borda. Masse folk i gatene i sommerbyen Stavern i formiddag. Kledd i alt fra singlet til lett dunjakke. Sommerstemningen er her! Norsk sommer innebærer jo raskt skifte av både vær og klær. Og vi lager det varmt nok med levegger, terassevarmere og pledd.

Ha en fin søndag videre!

Bilderesultat for clip art+vind

Leave a Reply

Required fields are marked *.