Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Kampen mot naturen!

| 1 Comment

Relatert bilde

Vi mennesker får stadig nye utfordringer. Vi lever ikke i pakt med naturen lenger. Vi fjerner grass og burot siden mange har blitt allergiske mot det. Nå er burotaksjonene i gang, leser jeg. I Sverige er det visst en plante som kan forveksles med hundekjeks, denne “kopien” kan drepe et menneske på 15 minutter. Gadd ikke lese hele artikkelen, det er så mye farlig. Mygg og flått, for ikke å nevne. Flåtten blir farligere og farligere. Som barn husker jeg vi syntes det var artig å se de blåse seg opp etter å ha bitt seg fast på kroppen.

Vi spiser ikke naturlig mat heller, så vi blir syke av fabrikklaget mat som har ligget i butikkhyllene i måneder før vi spiser den. Rart… Aksjoner i gang for å få oss til å spise virkelig MAT igjen også. Rett fra bonden og havet. Bare at havet og jorda er forurenset av nedbør og utslipp… Og det som skal bli mat hos bonde og i sjøanleggene blir også foret med alt annet enn naturlig for. Jaja, vi kan ikke annet enn å leve i den tida vi gjør. Spise den maten som er tilgjengelig. Usunn mat er dessverre billigst.

Så er det den ekle, slimete kampen mot sneglene da. Ugg, hater disse sneglene! Har heldigvis få på fjellet hos oss. Aksjoner i gang for å utrydde sneglene også. Enkelte arter av dem iallefall. Hva kommer i stedet for dem da, tro? (De er så ekle at jeg skal spare dere for å se nok et bilde av mordersneglen…)

Og nå er det også behov for dugnader på strendene, leser jeg, for å fjerne stillehavsøsters. Har gått meg hus forbi, siden jeg ikke har badet fra en strand på flere år. Er problemet at de er for skarpe å tråkke på, kanskje?

Bilderesultat for bilder av stillehavsøsters

Det er mye å bale med! Men i dag gir iallefall naturen oss hjelp med hagevanninga! Ha en fin og så naturlig søndag som du kan!

One Comment

  1. Ja man skal jammen Hilde tunga rett i munnen for og undgå alle farene. Heldigvis har kroppen en evne til og rense seg. Nå får jeg gå ut i krigen mot de ekle brune. Og håpe på litt bedre vær i morgen. God søndag ?

Leave a Reply

Required fields are marked *.