Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Så masse underholdende drømmer da, gitt!

| 0 comments

Jeg har det skikkelig artig nattestid for tida. Jeg er på opptrapping på en epilepsimedisin.  Ikke for epilepsi, så slapp av, det er ikke farlig hvis du ser meg bak rattet. Men hver gang jeg har en doseøkning, så drømmer jeg noe så helt vilt i noen netter. Det er heldigvis ikke mareritt, bare masse hendelser, som involverer mennesker jeg har kjent. De som er døde er igjen i live, og de gamle er igjen unge. Hendelsene hopper fram og tilbake mellom sted, tid i livet, personer og situasjon. Det beste er at jeg husker drømmene i våken tilstand, selv dager etter at jeg drømte. Medisinen gjør tydeligvis sin jobb med å rydde opp i synapsene, eller hva den driver å roter rundt med oppi der. Noen netter driver hjernen og snurrer film, så må jeg vente til neste opptrapping før jeg opplever nye artige drømmer.

Bilderesultat for clip arts+drømmesøvn

I nattens drøm var hovedtrekka at sønnene plutselig var unge igjen (de vekslet raskt mellom barn og ungdom) og hadde kompiser på besøk på naborommet. I et øyeblikk hvor de var voksne nok, så forsvant de ut på byen for å fortsette levenet der. 😉 Da flyttet gubben og jeg inn på gutterommet, hele dobbetsenga fulgte mirakuløst med. Gubben forsvant, uvisst hvor, og jeg lå der alene, endelig i ferd med å forsvinne inn i søvnen. Da kom det plutselig en diger buss brummende inn på soverommet! Der satt to gamle venner, familien deres hadde bestemt seg for å lage et heidundrende overraskelses-selskap for dem. Hele hurven satt også plutselig i bussen. På MITT soverom. Jeg fikk jaga selskapet inn på det lille naborommet. De var ikke stille, for å si det mildt. Jeg slumret allikevel i små perioder, til døren ble åpnet med et brak. Der sto en kvinne jeg ikke gjenkjente. Hun bad meg blidt om å bli med inn til selskapet, de ville takke vertinna (meg altså) for gjestfriheten. Jeg hadde endelig sovnet, så dama forble ikke smilende lenge, det kan jeg bare si. Uten dyp søvn, og med en hjerne som hadde blitt trigget med støy i timesvis, gav jeg henne og resten av selskapet en “tale” de sent vil glemme; om å invadere heimen til folk som bare vil sove. Vekk var de som ved et knips. Og jeg våknet. Dette var et lite miniutdra. Jeg kunne skrevet side opp og side ned, bare om denne ene drømmen.

Gleder meg til natta igjen jeg! Spent på hvem som vil “hjemsøke” meg i neste drøm. De fleste drømmer har jo som kjent røtter i virkeligheten, så hjernen har tydeligvis en skikkelig bearbeiding og ryddesjau uten min bevisste deltagelse! Dyp drømmesøvn er en oppklarende og energigivende terapi! Livets hendelser blir forklart og sortert. Jeg har hatt lite dyp drømmesøvn de siste åra, så det er nok mye å rydde opp i.  😉

<3

(Images: google search)

Leave a Reply

Required fields are marked *.