Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Goodbye iPhone!

| 0 comments

Nå er min nye Motorola på vei til meg i posten. Kommer ikke til å sørge over å miste min iPhone. Den har rett og slett ikke svart til forventningene. Android passer meg bedre. Har hatt et par Motorola’er tidligere og var veldig fornøyd med dem. Apple’s platform skulle være så enkel og selvforklarende, ble jeg fortalt, men funket ikke for meg. Men nå har jeg iallefall prøvd. For meg var android enklere å bruke. Gleder meg til gjensynet.

Lenovo Moto G5 Plus Fine Gold

Har faktisk savnet “batman”-symbolet litt. Og gubben smågruer seg forståelig nok litt til konas strabaser med å komme igang med ny mobil. Det pleier ikke gå helt rolig for seg. 😉 Ønsk oss lykke til. Nå kom melding fra Posten at den er klar for henting. Spennende!

Leave a Reply

Required fields are marked *.