Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Sommer jo! :-)

| 0 comments

Kan det være mulig? Sol og oppholdsvær i en uke framover, er det meldt. Og heldige var vi også med været 17. mai! Det er bare å glede seg og nyte så godt vi kan. Her i Norge har en ingen garantier selv om det snart er juni på kalenderen.Håper vi får en lang kveld utendørs. Uten alt for mye vind.

Har fått tatt en liten sjau ute på fjellet. Prøver å få spredd utover min trøst blant planter, bergknappen, på hver bare jordflekk jeg ser. Litt dumt å jobbe på det området som sola skinte mest på kanskje. 😉 Ble varmt, ja. Nå er jeg fyllt opp med vann, hviler ryggen på sofa’n og manner (kvinner) meg opp til en runde med ugrass-sprøyting. En får angripe med flere våpen. Blir en lei av å luke, kan det være moro å spraye litt isteden. Virker begge deler. Men glemte helt at det beste er å luke om kvelden, etter at allergenene har lagt seg litt.

Bilderesultat for hagearbeid tegning

Så er det sneglene da. Nei, fysj, orker ikke tenke på det. Har vært lite plaget tidligere år, heldigvis, men har sett noen allerede. Tiltak innført.

Med ønske om en fin lørdagskveld til dere alle!

<3

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.