Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Verdt å legge seg på minnet!

| 0 comments

 

‘Kan det misforstås, så blir det misforstått.’ Det er det noen som sier også. 😉 Og alle har sin egen sannhet, viser det seg. Igrunnen er det bare å være enige om at vi nok er uenige mye av tida, vi mennesker. Ut av uenighet kan det komme mye interessant, hvis en bare ikke er opptatt av selv å få rett for enhver pris. En kan jo faktisk lære noe nytt!

Men helt klart; det er supervanskelig å uttrykke seg krystallklart i enhver situasjon. Heller ikke lett å få med seg alt som blir sagt, langt mindre forstå det. Og om vi oppfatter det der og da, husker vi det etter noen uker? Hjernen er ikke til å stole på, den spiller oss noen puss innimellom, det er helt sikkert.

Jeg er så naiv, at jeg tror de aller fleste har gode intensjoner, det meste av tida. 🙂  Og de som ikke har det, er det nok ikke så mye å gjøre noe med. 😉

Leave a Reply

Required fields are marked *.