Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Puteballett

| 0 comments

Jeg fortalte om nattlig puteballett på FaceBook her i morges:

”God morgen! Ja, har vært oppe lenge da, men ikke kommet i gang. Planen er å få ruska opp litt rundt huset, får se etterhvert hva dagen bringer. Natta har vært en skikkelig puteballett! En pute under knærne, nei to der. En under korsryggen, ja, det ble litt bedre. Nei, den var for høy, vekk med den, inn med en flatere. Nå ble det gæernt i nakken, inn med tempurputa der i steden. Hvor ble sovemaska av nå da? Ligger på den ja, den var iallefall for tynn for korsryggen.  Maska over øynene, pust dypt, putene lindrer smertene godt, aaaaaaa, nå sovner jeg sikkert. Lav, beroligende sovemusikk på nattbordet. Men, hva var det, NEI, jeg må tisse! Ikke søren, bare innbildning! Etter en stund er jeg sikker, jeg MÅ tisse. Vekk med alle puter, ned å tisse, opp i senga og prøver uten puter først. Neida, begynner puteutprøving igjen. Det dumme er at det finnes ingen putefasit, det som lindret i går natt hjelper ikke nå. Sikker på at kroppen ler seg skakk av meg der jeg baler med puter i alle formasjoner og tykkelser. Lurer du på om jeg sovna? Jada, faktisk.”

Sånn kan det gå! Selv om det ble litt søvn, så ble den vel ikke allverdens god, den søvnen. Så i dag har jeg ikke vært på utsida døra. Har smårydda litt her hjemme, kjørt et par vaskemaskiner, hatt koselig kaffebesøk av ei venninne, så smått kommet igang med å klargjøre vinterstøvler og tykke jakker for bortrydding. Sånn er’e med oss som ikke har nok skapplass, da blir det et styr hver sesong, lufte, rengjøre, pakke opp og ned og bort. Innimellom flater jeg ut på sofa’n for å få strekt ut ryggen litt.

Nå står det noen andre i kø for å få låne akkurat denne pc’n, får flytte meg over til min bærbare isteden da. Eller SurFace som jeg lærte meg at ‘saken’ het. Ikke bærbar pc, ikke tablet, men SurFace. Sier meg ingenting, har bare lært det, jeg…

So long!

Leave a Reply

Required fields are marked *.