Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Martin på benken…

| 0 comments

Så skulle denne berømte 16-åringen vår inn på benken for A-laget. TENK om han fikk noen minutter på banen, ville blitt verdens yngste til å debutere for Real Madrid. hehe… For et engasjement. Jeg satt med nettbrettet og fulgte med. Ved tredje innbytte var jeg bare SÅ sikker på at nå skjedde det, guttungen skulle få sine minutter, gledet meg på hans vegne. Men innpå kom han ikke. Likte derfor veldig godt denne som jeg fant på FaceBook i morges, det lønner seg å snu det til noe positivt. 🙂

Det er nok forresten lurt å la han få det litt i porsjoner, så blir han tryggere på seg selv om omgivelsene. Etterhvert høres det ut som om det er mange som ønsker at det skal gå dårlig for han, sånt skjønner ikke jeg, det er media som hauser opp situasjonen, har ikke hørt Martin si et ord om noe på aldri så lenge jeg. Det jeg husker er at han sa at han tok alle sjanser han fikk. Noe annet ville vel vært veldig dumt i hans situasjon. Om fem år har vi nok fasiten på hvordan det her barker i vei. Tommelen opp! 🙂 Kommer nok fortsatt til å følge med på nettbrettet mitt. 😉 Ha’kke peil på fotball forresten, det er vel personene og showet som fenger meg.

Leave a Reply

Required fields are marked *.