Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Ikke bare bare med blogg, gitt!

| 0 comments

Fortsatt så er det bare noen få som vet at jeg har fått meg blogg. Var ikke så fornøyd med utseendet på den første. Nå har jeg fått hjelp til å laste inn en annen lay-out, men da var det andre ting som ikke var optimale. Kommentarmulighet må iallefall være på plass før jeg kan flagge at jeg driver og blogger litt. For det hadde jo vært hyggelig med noen kommentarer og kanskje en aldri så liten diskusjon. For å komme til kommentarfeltet så må en pr idag dobbeltklikke på overskriften til innlegget en vil kommentere, og det er jo en utrolig tungvint måte. 🙁 Ikke alle er så taletrengte at de gidder lete seg fram, og vips så er kanskje kommentarlysten borte. DET kan jeg ikke risikere! Men sjekket nå på ei support-side, og så flere hadde dette problemet. Shit. Får legge inn en beskjed om det da, inntil videre.

Men nå har jeg konsentrert meg så lenge at jeg er både irritabel og tom i hue, så får ta ei pause fra tastaturet.

Leave a Reply

Required fields are marked *.