Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Apropos FaceBook…

| 1 Comment

Ble plutselig nysgjerrig på hvor lenge jeg hadde holdt på med den fjesboka. Helt siden sommeren 2010 faktisk. Trodde det bare var et par år jeg. Noen som kjenner seg igjen? En tror noe hendte for to-tre år siden, og så er det åtte-ni. Det var den hjernen igjen da, den lurer oss trill rundt.

Så nå skal jeg mimre litt med gamle FaceBook-skriblerier. Blir jo rene dagboka det! Husker en ikke når det eller det skjedde, så har en fasiten på Face! Mamma kom bestandig draende med en eske gamle 7.sans’er når vi hadde sånne diskusjoner, jeg kan bare slå opp på nettet. Og nettet er jo etterhvert med overalt. Utviklinga kan ingen stoppe. Da ville vi jo fortsatt kjørt hest og kjerre, laget mat over åpen flamme og vasket klær for hånd.

One Comment

  1. Kommentar fra testeren

Leave a Reply

Required fields are marked *.