Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Mandag igjen!

| 0 comments

Stadig vekk er det mandag. Men det betyr at det har vært helg, og været har vært bra (nok). 🙂 Litt surt og kaldt da vi gikk havneslengen lørdag, men en får vente med å ta fram de tynneste vårklærne. Og folk pusser på båtene sine, det lukter lakk og bunnstoff, et sikkert vårtegn. Her i Stavern har vi jo sjektekanalen, som kan vise fram et imponerende utvalg  av lekre trebåter, et besøk verdt bare det. Rusle rundt i båthavna med en softis og bare kose seg. Det gjør ofte vi som bor her også. Og snart kommer sommergjestene og det blir liv og røre i vår lille by for en stakket stund. Gleder meg. Aldri en kjedelig dag, såsant en ikke har bestemt seg for å kjede seg da!

Var i Oslo fredag, på Balderklinikken, skal bli spennende å se hva det ender opp med etterhvert. Kjørte til IKEA og der satte jeg av en gjeng med damer som flaksa rundt på kjøpehuset mens jeg tok IKEA-bussen til Oslo. Rakk en kopp kaffe på St.Olavsplass under vakre blomstrende kirsebærtrær, før jeg hadde time. Tilbake på IKEA plukket jeg opp slitne damer, de satt og hang i en skinnsofa og ventet bare på å bli kjørt hjem til Larvik igjen. Vi går høyt ut når vi begir oss på tur, optimistiske og glade morgestid, og ender opp slitne før vi hadde trodd. Sånn er det. 🙂

Men apropos leger og sånt, den 24-timers blodtrykkskontrollen forrige uke gikk skeis! 🙁 Det var ikke registrert et eneste tall på det hersens maskineriet, og sånn som den pumpa både natt og dag. Så til uka er det til pers igjen. Da håper jeg apparatet har en god dag, så jeg blir ferdig med det.

Ha en fin mandag, alle sammen!

Leave a Reply

Required fields are marked *.