Tankespinn

Elfrid's skriblerier

24 timers blodtrykksmåling

| 0 comments

 

Bildet viser jo den gamle velkjente varianten fra legekonblogg1t, men jeg skulle ha 24-timers-modellen, festet til kroppen. Første gang jeg prøver det, fikk den på i morges. Mindre ubehagelig enn jeg hadde trodd, men håper den går sjeldnere til natta, ellers blir det ikke mye søvn. Nå går den hver halvtime, pluss noen ekstra runder innimellom. Men jeg er jo i og for seg vant til å ligge søvnløs, så det er bare å finne seg en radiokanal med hyggelig musikk, så får en slappe av litt iallefall. Skal bli deilig å ta den av i morra. 🙂

Nydelig vårvær i dag, skulle gjerne fått vasket hagemøbler og gjort klar til uteliv. Men det får bli en annen dag. Det løper ikke ifra en, det er helt sikkert. Noen nye planter i hagen kanskje? Mye koselig en kan pusle med framover nå. Eller en kan droppe det meste av må-gjøre-greiene og bare nyte våren!

🙂

 

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.