Tankespinn

Elfrid's skriblerier

Vårfølelse…

| 0 comments

Så deilig vær i dag! Bjørka på utsida har fått grønnskjær over seg. Da er det ingen vei tilbake, våren har kommet for å bli. I år gidder jeg ikke ta hensyn til pollenallergien ved ikke å lufte. Blir jo rådet til det, ikke lufte på ‘pollendager’, ikke tørke klær ute når det er pollen i lufta. Vaske håret før du legger deg. phu… Blir alt for mye begrensninger i livet det der. Tenk noe så deilig som å tørke klesvasken ute! Kan jo ikke unnvære den gleden! Og SÅ deilig det er å få skikkelig gjennomlufting i huset når det endelig har blitt varmere ute. Ingenting slår den gode lukta en får i romma da. Kanskje nyvasket sengetøy? 🙂 Nei, tror vårlukta vinner, jeg!  Godt det finnes allergipiller!

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.