Om meg.

Elfrid Tyri Gulliksen. Født 1956. Bor i Stavern, Vestfold, Norge. Født og oppvokst på Notodden. Gift, to voksne sønner. Sånn er'e med den saken.

Grunnen til denne bloggen er at undertegnede har mer skrivekløe enn mine venner og familie kan takle, de orker ikke lese alt. Noen er ganske interessert i noe av skribleriene mine, men synes av og til det blir alt for mye av det gode. Eller mindre gode, kanskje. 😉

Så heretter kan jeg filosofere, gruble og formidle så mye jeg lyster her inne, så får de som vil og orker lese det. For meg er det viktigste å få skrive. Og noen rundt meg kan glede seg over en mail-innboks som er enklere å forholde seg til.

Hvordan bloggen blir vil fremtiden vise, jeg aner ikke. Men ingen skal mobbes på mine sider. Nevner jeg navn er det bare i hyggelige vendinger, liker ikke at folk har begynt å bruke nettet som sin private gapestokk. Så jeg 'skravler' nok stort sett med meg selv.

Forresten, jeg pleier å si at jeg er et menneske for spesielt interesserte, så kanskje noen av dem finner veien hit etterhvert. Jeg lar det få tida si, stresser ikke med det. Har ofte fått høre at jeg er flink på skriftlig formidling, og det velger jeg å tro på. Iallefall LIKER jeg å skrive, og her kan jeg utfolde meg uten å plage andre enn de som frivillig utsetter seg for tekstene mine. 🙂 Er vel det de kaller en vinn-vinn-situasjon!?

Da vil jeg bare ønske meg selv lykke til! Det er jo ingen andre som kan si det enda, så jeg gjør det selv. Jeg øver opp selvfølelsen ved å leve etter mottoet: 'Skryt av deg selv, ikke vent på at andre skal gjøre det!'

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.