«Fri» til over nyttår! Hurra!

Nå har jeg vært litt "uskikkelig" igjen. Behandlingsnekt denne gangen. hehe... Min kjære lege har da sitt å stri med, han også. Og alle de søte og hyggelige jentene hans, som tapper meg for blod og prater og smiler og får meg i godt humør. Jeg må ønske dere alle en velfortjent og hyggelig jule- og nyttårsfeiring, uten en eneste pasient i sikte. Iallefall ikke denne pasienten. 🙂

Første gangen de ringte fra legekontoret i går, turde jeg ikke ta telefonen. Så ringte de igjen med en gang. Pokker, får ta den da. "Jo, det var jo tid for den årlige....! Nei, sa jeg, jeg vil ikke. Jeg må tenke meg om. Klarne hue. Det er så mye nå. Jeg er litt redd for alt som blir pumpet inn i meg. Jeg vet ikke hva som er smerter og plager og hva som er bivirkninger lenger, og...  I det jeg trakk pusten hørte jeg et... "Ja, det er greit det." Jøss, så enkelt? Og jeg som hadde gruet meg så lenge til den samtalen. phu... Men hun måtte snakke med legen først. "Si jeg ikke vil snakke med han før i 2017", sa jeg. Sett opp en time da, så får vi finne ut av det. Og sånn ble det. Jeg er ekspert på utsettelser. Han er faktisk både hyggelig og grei, legen min. Han har humor også, og det trenger både han og jeg, for jeg er en ugrei pasient innimellom. En skikkelig "jeg-vil-det-jeg-vil"-pasient. Legenes skrekk. Som en unge i trassalderen. Og unger vil bare kose seg når det er jul. <3

Det er SÅ deilig å ta fri fra seg selv og plagene for en stund. HELT til neste år!

 

Bilderesultat for lege bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.