2 x 60 år!

Her fant  jeg jamenimeg enda en glemt kladd, fra slutten av juli! Den manglet bilder, men nå har jeg endelig fått lagt inn dem også. Med mye strev. Feiringa fant sted 22. juli. Her kommer innlegget, med gode minner om fest, sol og sommer. Passer bra nå som det er både regn og mørke.

🙂    🙂    🙂    🙂

Gubben og jeg fyller 60 begge to i år. Han fylte tidligere i juli og jeg fyller sist i august. Så da passet det å ha en fellesfeiriing med familien midt i mellom. I disse ferietider er ikke det lett å få til, men vi klarte det fredag  som var. Siden vi hadde fest med alkoholservering ba vi bare de over 18, og alle uten en niese kunne komme. Vi ble 17 stykker, fra noen-og-tjue til noen-og-seksti år gamle. Og festen ble veldig  vellykket, så vidt jeg kunne se. Jeg har fått tilsendt noen bilder, og siden de fleste av familien er å se på FaceBook-bilder med jevne mnellomrom, tar jeg sjansen på å dele noen av bildene her på bloggen uten å spørre. Må jo vise fram den flotte familien vår. 🙂

Ida og Arild pynta uteområdet med ballonger og vimpler. Hvite duker og bordpynt kom på, mat og drikke var innkjøpt, kaker ble bakt og bestilt og alt lå vel til rette for en fin fest. Værmelding var nøye fulgt i et par uker allerede, og alt så bra ut. Festen skulle begynne alt kl 17. Siden jeg liker å få ting unna tidlig, plasserte jeg ut putene på formiddagen. Så kom det noen regndråper! Og putene ble lempa inn igjen, og jeg fikk forbud mot å sette dem ut igjen med det første.;-) Ble redd for at det skulle komme mer regn, vi hadde sant og si ingen god backup-løsning for festen. Men heldigvis ble været helt supert, folk kom i kortermet og sommerkjoler og ingen ekstra klær ble nødvendig, selv om festen varte helt til fra to til (for enkelte) flere timer over midnatt.

Disse gjestene trengte slettes ingen introduksjon, no need for smalltalk, stemningen tok av fra første stund. Vi fikk etterhvert både middag og kaker. Og nattmat. Vin og øl kunne gjestene forsyne seg med selv i iskassene. Med så mange mennesker, på en så varm sommerdag, så ble det noen turer fram og tilbake til kjøleskapene (fordelt på to hus) for å hente nye forsyninger. God trim for de unge som fløy over fjellet, opp og ned bakken og bar tungt. Maten måtte samme veien. Sånn er'e når en ber til fest på uveisomme steder. 😉 Takk for hjelpen!

Etterhvert ble det litt dans også. Gode rytmer lokket særlig oss damene ut på terassegulvet. Da mørket begynte å senke seg, kom Tore og Erik drassende med et laken. Tore erklærte at innen kvelden var omme skulle vi få se en av gjestene naken. De ble jo litt forskrekka, selvfølgelig! Lurte på om det var togaparty på gang eller hva pokker det her var. Noen så veldig skeptiske ut, hva ER det med tanta og onkelen, har de blitt komplett gale på sine gamle dager?! Heldigvis var det noe så ufarlig som mer enn førti år gamle smalfilmer! 🙂 De ble vist på laken hengt over rekkverket, med Citadellet som vakker bakgrunn. Det stemte derimot at en av gjestene ble vist naken, men hun var helt nyfødt på det tidspunktet, så det tok ingen anstøt av. Alle (tror jeg) syntes det var stas å se seg seg selv, sine søsken, foreldre, tanter, onkler, søskenbarn og ektefeller slik de så ut for så lenge siden. De unge trodde nok ikke disse gamlingene en gang hadde vært så slanke, stramme og rynkefrie. 🙂 Et hyggelig gjensyn med gamle minner.

Men til bildene, de fra festen altså...

Inger-Anne og Tom, Gro og Raymond har benket seg ved Buckingham Palace:

img_0955

Her er Gulliksen-klanens ungdommer. Erik, Mariann, Arild og Daniel. Siri og Fredrik. De tre yngste fra Tønsberg, Emilie, Sander og Mathilde var ikke tilstede:

img_0994-4

Selve jubileumsparet flankert av sønner og ei "svigerdatter". Tore har akkurat funnet på noe sprell med fruen, det er derfor alle utenom meg ler så godt. 🙂

img_1003-1

Marius, Geir og Mette venter på mat:

img_0952

Her har avkommets respektive fått lov å være med på bildet. Øystein og Ida (ytterst til venstre oppe) og Marius, (ytterst til venstre nede). Sorry, Dooley, jeg sa du ikke skulle ta den hvite hatten min. 😉

img_0997-1

Noen flere minner fra kvelden:

img_0991

img_0981

img_0998

img_0966

img_0963

img_0958

img_0957

img_0950

img_0949

img_0948

img_0944

Her var det som dere ser fortsatt solskinn og lyst. Det ble vesentlig mer fart i selskapet ettersom mørket falt på. <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.