«I love your picture! And your nice smile. Sooooooo much!»

stock-vector-flat-computer-icon-with-dating-site-isolated-on-white-background-260733209.jpg (428×470)

 

Apropos innslaget på God Morgen Norge i dag (17. juni). Det gjorde at jeg tok en gjennomgang av FaceBook-innstillingene mine. Jeg rotet meg underveis bort i noe som heter "Filtrerte meldingsforespørsler".  Nå har jeg hatt en underholdende stund med å lese gjennom noen av dem. Morsomt! Venneforespørsler fra alle disse uniformerte US Army, US Navy og US Air Force-gutta er jeg kjent med fra før, men at det også var noe som het "meldingsforespørsler" fra folk jeg ikke er 'venner' med, det visste jeg ikke før nå. hehe... Og det har samla seg opp i årevis! Nå har jeg kommet til desember 2013. Sletter etterhvert som jeg leser.

"Bare spør, du kan ikke få annet enn et nei", er det noe som heter. Kanskje noen av disse fyrene faktisk får respons fra damer på denne måten? En kan aldri vite. Før dro folk rundt i verden for å treffe nye folk, nå sender de bare ut en melding på nettet. Eller helst flere meldinger.

Jeg må bare dele et morsomt utvalg med dere. Bare i tilfelle dere heller ikke har funnet denne filtrerte samlingen av meldinger. Here we go! 🙂

--------------------------------------------------------------------------------

(Denne meldingen kom med ordrett likt innhold fra bl.a. Chris og John og Mark)   -how are you? i do not know what to say after going through your profile, what a beauty you are, but in a short note, i will say that am thrilled, i love your smile, i will love to know you. please write me back...

(Kort og greit...)  -er Jamila hyggelig å møte deg

 

No shit! Captivated my hearth...)  -Hello dear, How are you doing??? I was searching for a friend when i came across your lovely profile and i must confess that you captivated my heart with your nice profile and wonderful looks Can i know you better???can we be friends???Do hope to hear from you real soon,Till then keep smiling gorgeously and waiting to read from you soon Cheers!!

 

(Her kommer en høflig en...)   -Hi sorry for stumping into you uninvited, your profile picture got me charmed on face back and I must say you are beautiful. it will be my pleasure to know you more. hope to hear from you soon. love from Eric

 

(JSjøl takk...)   -Hi, I just read your profile and wanted to send you a message. My name is Richard and I would like an opportunity to get to know you better. If you are interested, please respond.....Thanks

 

(Oh my god, Donald tar'n helt ut... "Ready to relocate and come for you"...)  -Hi, How are you doing? I hope you are doing great? I want to use this opportunity to let you know that I sincerely appreciate your looks!I believe you don't mind us knowing each other much better? My Name is Donald,I am from Texas USA.Am a 9years widower,I liI live with my pet dogs Wamma and Sandy.I am a Man with sense of humor,I am passionate and romantic,I have the fear of God in me, I have respect for my fellow human being.Till when we get to understand each other more, you will learn everything about me! For me distance does not matter, Am ready to relocate and come for you. Age difference is not a roblem, what matters most is the Heart of loving! It will be wonderful of you to send me a feedback if you want us to get along and know each other.I will really appreciate knowing you, there is more we can talk about as we get to know each other.I promise to make you happy and always put a smile on your face.Thanks and Cheers! Regards, Donald.

 

(Her kommer en som brukte en litt annen innfallsvinkel...)  -Hello Elfrid, it's a great joy looking and adoring your beautiful sweet lovely smiles on your face. Your lovely smiles captured my heart that is why I am writing to you now. It would be my pleasure if we could be friends to know ourselves if you don't mind. Take good care of yourself in whatever you're doing over there and my regards to your family.

 

(Han her har nok brukt google translate...)  -hei vennen hvordan gjør du? jeg er Mark Neal fra staten i base i Storbritannia London ble jeg work.i ikke vet du jeg søker etter en gammel venn av meg når jeg kom over profilen din. smilet på ansiktet fikk min oppmerksomhet, jeg ønsker å være din venn håper å høre fra deg, kan du alltid ha det smilet på .... min hilsen Mark Neal

 

(Hvorfor forresten ikke bare gå rett på sak...)  -i am steve smith,i was going throught the site when i saw your profile,i was interested in knowing you

 

(Her er en som kontakter damer på denne måten for første gangen. En nettjomfru må vel det kunne kalles da......)  -Hi,Sweetie looking ,You look so cute, decent and with this gorgeous picture of you, i don't think i have the exact word to express myself at the moment. I am so interested in getting to know more about you....I have never really done this before,but your profile picture really caught my attention,thanks for your reading,While thanking you in anticipation.Hope to read from you as soon as possible. David.

 

 

(Huff, lurer på hvilke bilder denne fyren hadde tenkt å sende...)  -Hello I'm Robinson G Hilary I'm new here and I saw your profile,You look charming, beautiful and nice.Your profile caught my eye and captured my soul,I know a true friend is a gift from God i wish i can send you some photo and write to you more about me. Regards Robinson

 

 

(Enda en enkemann...)  -I like your good look and would like to know and learn more about you. I am descent, I like looking good, I am humble and have a good sense of humor. I am widowed . I would like to know if you have time to chat if you are interested please feel free to reply me back

 

 

("Have a nice days" from Taylor, sendt 26.6.2013, det var siste tilbud, gitt!)  -I just saw your profile everything about you seems to attract me so much and i decided to add you as a friend.,facebook provide a platform for that.Friendship is Something Special any person can have.You learn to love & communicate and you feel special yourself... !,Have a nice days?

--------------------------------------------------------------------------

Nå var jeg kanskje litt for kjapp med å slette meldingene på FaceBook, jeg kunne jo ventet litt i tilfelle noen av dere andre jenter ville ha kontakt med en soulmate eller bestevenn. Eller dere finner vel samme karene på deres profil også,bare dere sjekker litt. 😉 For de her var visst både gudsfryktige og snille, de er ofte glad i kjæledyr eller er enkemenn. Og alle vil de ikke annet enn å snakke med akkurat deg. Men sjekk din egen samling med "Filtrerte meldingsforespørsler", kanskje du blir overrasket du også. 😉 Hvis ikke vet jeg ikke annet enn at du får satse på en venneforespørsel fra en av US Army-gutta.

Ha en fin og underholdende fredagskveld!
🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.