Jeg finner ikke slalåmjakka mi!

Ikke at jeg har tenkt å stå slalåm, den tid er forbi for lenge siden, men jeg skulle gjerne hatt den å gå tur med. Jeg kjøpte den da jeg begynte å stå slalåm som 35-åring, den er dermed 25 år gammel. Den beste jakka jeg har hatt, behagelig på, ikke ettersittende og samtidig så sid at den varma over rumpa. Avtagbar hette var det også på den, med ekte ulveskinnspels (unnskyld alle aktivister), den eneste hetta som holdt kinna varme når vi gikk havneslengen i vind og sno vinterstid. Og nå finner jeg den ikke! 🙁

Den har overlevd utallige ryddesjauer i yttertøyet mitt. Med nød og neppe, men ei så god jakke orket jeg ikke kvitte meg med. Så ikke så gal ut eller, alderen til tross. Deilig dyp mørk bringebærrød farge. Men det var noen grønne detaljer på den som etterhvert begynte å plage meg. Skikkelig kvalitet må det ha vært, den har hatt utallige runder i vaskemaskinen, og varmet fortsatt like godt. Den dyreste jakka jeg noen gang har kjøpt også, kostet 4000 den gangen, og jeg var heldig å få den på 70%, tror jeg det var. Men hvor ER den nå?

Kan jeg rett og slett ha pakka den i en plast og putta den i en Fretex-container? Husker jeg tenkte en gang at hvis jeg hadde lyst kunne jeg jo ta meg råd til å kjøpe en ny dyr og god jakke, uten de teite grønne detaljene. Kan jeg virkelig ha fulgt opp den tankegangen og sendt den avgårde?

Jaja, den gjorde i så fall nytta si i 25 år, i slalåmbakkene og deretter i bunn av slalåmbakken etter at jeg sluttet å stå selv. Og alle havneslengene og andre spaserturer vinterstid. Kanskje finner jeg den et eller annet sted her hjemme, men håpet om det begynner å forsvinne. Takk for alt i så fall,var veldig glad i deg, jakka mi. Håper du gjør nytte et annet sted, ingen kunne se på deg hvor gammel du egentlig var. Og unnskyld for at jeg ikke syntes du  var bra nok pga de grønne feltene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.