Super Bowl – del 5

Peyton-Manning-super-Bowl-920-48

Broncos vant i år. Det gjorde de faktisk i 1998 også, da jeg var på finalen.

På finaledagen ankom vi arenaområdet i veldig god tid før kampen. Det var et stort område med salgstelt og -boder, informasjon og underholdning. Vi hadde god tid til å slentre rundt før kampen. Få oss noe mat og litt å drikke. Bussen ble plassert på et foreløbig ganske så tomt parkeringsområde, og vi ble sluppet løs for å kose oss på før-kampen-området. Lenge hang jeg sammen med noen av de andre, men de hadde ikke helt mine interesser. Veien ned til bussen var ikke til å ta feil av. Vi skulle møtes der til avtalt tid. Så jeg tok meg en runde alene på området.

Da det ikke var mer av interesse for meg, satte jeg nesa mot parkeringsområdet! Wow, der hadde det skjedd saker og ting! Det var nå så mange busser som jeg aldri før hadde sett, og foran bussene rekke på rekke på rekke med limousiner. Og jeg hadde ikke notert meg bokstav og nummer for vår plass på parkeringsområdet. Oisann! Ikke hadde bussen vår farger som skilte seg ut heller. Jaja, fikk bare stå der og vente da, til noen andre fra gruppa dukket opp. De hadde ikke mer peil enn meg, da de først dukket opp, men føles mye mindre farlig å være på villstrå når en slipper være det alene. 🙂 De andre hadde fått i seg en del skummende brunt, og det ble dermed mye latter og moro underveis. Etter mye tråling fant vi bussen. Ren flaks, men flaks skal en jo ha.

Etter litt heavy køståing kom vi oss inn på arenaen, fant plassene våre (jeg hang fast i alle kjente jakker) og gjorde oss klar til å nyte opplevelsen. Snakk om stemning, øynene mine ble større og større. Vi hadde fått utlevert et ark med litt enkel info om reglene for spillet, men jeg droppet å skjønne noe av det. Var nok annet artig å følge med på. Både på banen og blant publikum. Hvilke artister som deltok i underholdningen før, under og etter kampen husker jeg absolutt ikke noe av, så jeg googlet det nå. Var jo endel kjent der, merkelig at jeg ikke husker noe som helst av det! Hmmm. Og jeg tok ikke for mye av det skummende brune heller, det var alt for lange dokøer til å drikke øl.

'''PERFORMENCE BY The Fifth Dimension - Lee Greenwood and members of the Beach Boys - Phil Hartman - Jewel  - Phyllis Frelich - Joe Gibbs - Eddie Robinson and Doug Williams - Boyz II Men - Smokey Robinson - Martha Reeves - Temptations - Queen Latifah.'''

Går utifra at vi sov godt alle sammen natta etter finalen, fulle av inntrykk som vi var. Kun reiselederne hadde enkeltrom, så vi andre sov parvis i dobbeltseng. Noen av guttene syntes det var litt rart å dele dobbeltseng med en annen mann, men en gang skal jo være den første. Vi jentene oppfattet ikke det som noe problem, men det er jo alltid litt risky å dele rom med en person som er totalt ukjent for deg. Det gikk helt greit, vi var bare på rommet når vi sov.

Da sier jeg GOD NATT herfra også!  Jeg har bare en opplevelse til jeg må fortelle om, og det er turen over grensa til Mexico.  En virkelig annerledes opplevelse. Ha det så lenge! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.