Kan en bedre ha det en vinterdag…

Sitter her i min regulerbare seng (kommer nærmere tilbake til det). Deilig og varmt i soverommet, kaffekopp og nytraktet kaffe ved siden av meg. På den andre sida snorker fortsatt gubben, selv har jeg allerede hatt mer enn fire våkne timer. Fra senga kikker jeg ut gjennom snøinnrammede vindussprosser, ser snøen føyker og hører vinden uler. Av og til farer det en brøytebil forbi og en og annen privatbil ute i tidlig søndagsærend. Og  jeg vet at jeg har en hel dag hvor jeg bare skal kose meg innendørs med TV, nettbrett, bok, kryssord, radio og god musikk. Lykke!

Mange her i Stavern har hørt om vårt nyinnkjøpte vidunder, den regulerbare senga! 🙂 🙂 🙂 Jeg forteller til alle som vil høre på. 😉 Den beste investeringa vi har gjort noen gang. Kroppen er veldig fornøyd med den nye madrassen. Og med fjernkontrollen kjører jeg hode- og/eller fotende opp og ned etter behag. 🙂

Morgenkaffen blir nå inntatt i senga, frokost ofte også. Det er så behagelig her at det nesten er kjedelig å stå opp. Her er både utsikt til livet utenfor, radio og TV. Mye å følge med på m a o. TV i skråtaket, i akkurat riktig posisjon for halvliggende stilling. Luksus. Blir som en kjempediger godstol, mye bedre enn sofa'n.

Grunnen til høy trivselsfaktor er nok også at selve soverommet er pusset opp. Nyter det hver dag, endelig fått mitt drømmesoverom. Kun senga, to nattbord og TV'n i taket. Designet for enkel rengjøring. To kaffekopper får stå her fast, men de står i stil til resten av rommet. 😉 Ikke noe annet, selv ikke ei morgenkåpe får lov til å komme inn. Den må henges i rommet over gangen, som nå har blitt walk-in-closet. Dobbel-luksus.

Så ER det noe rart jeg er fornøyd?! I dag blir jeg nok værende i annen etasje mye av dagen.  Snøføyke gjør at det er helt godkjent med en skikkelig kosesøndag! Ski på TV er det nok også.

Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer! Har så mye spennende jeg må lese.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.