Lacksilber!

Vår kjære sliter og fantastiske ferievenn, som faktisk fortsatt er hos oss. Pleier si at den kom til oss da den var ung, den var demonstrasjonskjørt. Fabrikkny bil er jo dyrt i lengden. Den er faktisk veteranbil om et par år. Lacksilber var navnet på fargen, dermed ble den likegodt hetende det. Det er også en 325i. Fortsatt god å kjøre, men på sine gamle dager hviler den innendørs i vinterhalvåret, den har ikke godt av å få for mye salt på understellet. Den er sliten innvendig, men fortsatt blank og fin utvendig. Den ser mye yngre ut enn sine år!

Det var meninga at Lacksilber skulle selges da vi kjøpte etterkommeren dens. Iallefall skulle den selges da vi kjøpte bilen etter der igjen. Men sånn ble det aldri, den ble og ble og ble. Den hørte hjemme hos oss. Den har vært på mange sommerferier, tatt oss med til vinterferie og slalåmbakker vinterstid. Den måtte riktignok stå igjen på parkeringsplassen, men hadde nok ikke vært redd for å prøve seg i slalåmløypa heller, hadde den fått lov, for det var ingen dårlig vinterbil. Pålitelig og sterk.

Det var gode, gamle, trofaste og still going strong Lacksilber. Koselig å mimre om bilene en har hatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.