Rettelse; det var Renault 12

Gubben har vært inne på bloggen min, og jeg fikk prompte melding om at den stygge mørkegrønne var en Renault 12. SÅ godt hadde jeg fortrengt den bilen altså! Navnet skjemmer ingen, ingen blir heller særlig penere av å endre navn. Syntes ikke jeg kjente den igjen, skjønner dere. Men forbered dere på et sjokk, designen på 12'ern er enda verre. Gubben mente at 17-utgaven var pen i forhold. Bilinteressen min hadde ikke våknet enda da jeg kjøpte denne bilen, tydeligvis. Bil er jo tross alt bare et transportmiddel, inntil en kjører noe som får det til å bli en hobby. 😉

Kameraten til gubben hadde lekker ny Golf som han kjørte rundt i. Eneste feilen med den  var at den hadde dieselmotor, noe som jo gjør at gromlyden forsvinner. Dieselkakle som vi kalte sånne motorer.  Tror det er derfra min motvilje mot dieselbiler kom. Men kameraten og gubben pussa og ordna på bilene sine de, litt styling ble det også. Og bilprat. Jeg fulgte spent med, og skulle vel vise at jeg var litt 'med, jeg også. Noe som ble ettertrykkelig motbevist i det følgende setning datt ut av meg (se på bildet av 12'ern en gang til for å få en enda bedre latter): Kanskje jeg skulle få meg en hekkspoiler på min bil også? 😉 Det ble først helt stille, og de ansiktsuttrykka har jeg aldri glemt. 'Det skal nok mer enn en hekkspoiler til på den der', kom det tørt. Det ble ikke noen pynt på den bilen, annet enn ekte saueskinn på setene og sort ratt-trekk. 😉 Saueskinna var (ønsket) bryllupsgave fra min svoger og var i lys kamelhårsfarget så de skulle stå i stil med interiøret. Litt stil prøvde jeg på holde til tross for et dårlig utgangspunkt. Terninger og Wonderbaum i frontruta holdt jeg meg for god til. Så vidt jeg kan huske...

Det går litt rundt i skolten min, fikk akkurat beskjed fra sidelinja om at den rautende orange kua var en Ascona, ikke en Corsa. Det VISSTE jeg jo iallefall, skrev bare feil. Det er jo iallefall Opelnavn begge deler. Og det er nå behørlig rettet opp. Tror jeg... Sikkert MYE som er feil i tekstene mine. Skriver og prater i bøtter Business as usual, that is.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.