Drittkropp

Skjønner meg absolutt ikke på den kroppen her for tida. Er slettes ikke til å stole på. Det blir veldig uforutsigbart og vanskelig å planlegge. Særlig gjøremål som bør gjøres når det er fint vær, som i dag. I dag skulle jordsekker løftes på og jord fordeles her og der. Gubben og jeg ut i fjellhagen tidlig i formiddag. Var liksom noe som ikke stemte, men når en er avhengig av hjelp, må en trå til når hjelperen kan. Men det var bly i ben og armer, og å løfte bly er mye tyngre enn å løfte på jordsekker. Du trur ikke hva du kjenner, hva i alle dager er det her? Det var bare å få gitt noen kortfatta instruksjoner og komme seg innendørs igjen. Jeg skulle jo være arbeidsleder, men nå fikk gubben klare seg selv. Kan ikke kroppen streike når det er regnvær da! 😉 Jeg skulle jo fresa over med gresstrimmeren også.

Ikke lenge siden jeg kom meg over i godstolen, noen timer har jeg slumret tiden vekk på sofa'n, svir, brenner, verker, varm, kald, varm, kald. Men NÅ har jeg fått meg kaffe og litt mat og er oppegående igjen. Det er bra, for i morra er det ut på tur, og da ber jeg deg kjære kropp, vis litt hensyn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.