Regnværslørdag

Blir vått og kaldt for alle som skal ut på sykkelløp i dag. Granfondo. Lykke til. Selv så sitter jeg tørt og varmt her i godstolen min med SurFace'en på fanget. Men jeg skal i bursdagsselskap kl 15, det skulle egentlig feires ute. 80-års lag. Vi blir vel sikkert flyttet innendørs, men får ta med varme klær for sikkerhets skyld.

Så det blir min lørdag. Nå er det kaffe og avis. Det blir e-avis, for det frister ikke å gå ned til veien for å hente papirutgaven i dette været.

I tillegg har jeg jo mitt kjære nettbrett, det er et greit tidsfordriv en regnværslørdag. Nyheter, artikler og historier av alle slag er bare et tastetrykk unna. Kan finne svar på alt en måtte være nysgjerrig på. 🙂

Men allikevel blir jeg fort rastløs av å være innendørs. Godt jeg treffer folk i ettermiddag da. Ja, mann min er jo folk han også, altså, men dere vet hva jeg mener. 🙂 Egentlig er jeg mest takknemlig for at jeg slipper ut å sykle i dag! Har vel aldri vært av de mest sporty, selv om jeg har prøvd. Det ble noen Grete Waitz-løp og noen joggeturer utom Rakke, det er det meste jeg har drevet det til. Men det er nok 20 år siden. Å drive med indoor-walking og trening i sal på treningssenter får meg ikke til å føle meg veldig sporty, det driver jeg jo sporadisk med enda. Nei, sporty er utendørsaktiviteter for meg. Og i all slags vær. Som Granfondo. 🙂 Nå blir det mest havneslenger og andre gåturer på meg. Aktiviteter hvor en ikke trenger løpetights, drikkeflasker og annet spesialutstyr. 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.