Heia FIFA ;-)

For et rabalder! Fotball og politikk, finnes det noen steder hvor driften er basert så mye på manipulering, baksnakking, mistenkeliggjøring, maktbehov, ryktespredning og annen galskap? Klarer ikke forklare hva FIFA er engang jeg, men har skjønt at der er det haraball nå! Nå er nok alle de høye herrer travelt opptatt med å posisjonere seg, hvem er venn og hvem er fiende. Hvem kan jeg ha nytte av og hvem kan jeg ofre. Putin har også sitt å si, fotball ER politikk. Huttetu! Det er skremmende. Tror jeg får slutte å tenke på det.

Så var det Lardal kommunestyre da, hvor saksgangen tydeligvis blir basert på rykter. Det som folk 'har hørt' over kaffekoppen eller ved kopimaskinen blir tatt med inn i sakspapirene. 'Jeg tok det for god fisk'. What? Er det sånn det forgår altså? Høres lite betryggende ut. Vi har vel alle friskt i minne all krangel, personstrid og maktkamp som var i Larvik kommunestyre for en tid tilbake. En evig runddans.

Det må jeg si, som en representant for kvinnekjønnet, at fotballfolket og politikerne går de beryktede 'syforeningene' våre en høy gang. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.