Fjellgeit-pause!

Så deilig jobbe-i-hagen-dag da, dere! Jeg har fått fylt to sekker med ugrass. To sekker er myyyyyyyye bedre enn ingenting. Min kjære kom hjem med ferske rundstykker og serverte meg lunsj på verandaen. Jeg trengte både hvile og mat og omsorg, så det var midt i blinken.  Men kroppen ville ikke i gang igjen, etterpå. Den hadde begynt med 'nå snubler jeg helt til du skjønner at du skal gi deg'-taktikken. Og jeg  har begynt å lytte. I pollensesongen er det bedre å jobbe utendørs i overskyet vær eller om kvelden.

Så nå tar jeg ei pause inne og så er kanskje formen på plass i kveld igjen. Etter ei lita bloggpause, så skal jeg ta en ryddings i annen etasje, dvs i 'soveavdelingen'. Må med skam bekjenne at etter at vi ble bare to voksne her i huset, har enkelte rom som før var soverom inntatt mer og mer form av et lager.

Så heldig jeg er som får oppleve en sånn fin dag! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.