I morra håper jeg på ‘luke i hagen’-vær!

I dag har kroppen fått seg ei deilig yogaøkt. Dessverre den siste på denne siden av sommeren. Hvorfor jeg ikke gjør yoga alene hjemme, lurer jeg alltid på, men jeg kommer ikke igang alene. Sånn er'e med den saken. Det meste er lettere å komme i gang med når en har noen å gjøre det med. Men det er nye kurs til høsten. Staminatreninga har også blitt satt til side til fordel for hagearbeid. Det er mange aktiviteter som stopper opp når vår og sommer kommer, det er jo så godt å leve utendørs igjen istedenfor å stimle sammen innendørs. Men til høsten trekker vi inn i treningssaler og foreningslokaler igjen.

Ser det er meldt sol i Stavern i morra, dermed skal jeg være lur og hvile meg resten av denne dagen, så kroppen er fit for fight til å leke fjellgeit i morra. To nye ruller med søppelsekker er kjøpt inn, så det er bare å pelle ugrass av hjertens lyst. Det tar aldri slutt med det ugrasset. Full kaffekanne, vann, frukt og nøtter skal stå klart til å nytes når jeg må ha meg ei pause. Gleder meg alt jeg!  🙂 En hel dag til disposisjon for å få ordna opp i fjellhagen. Det er luksus.

Forrige gang jeg fløy rundt i hagen unngikk jeg insektbitt også, håper jeg er like heldig i morra. Innbiller meg at det er fuglelopper, så jeg får ta på regntøy med hette når jeg luker under bjørkene, så unngår jeg kanskje å få dem inn på huden om de er der oppi treet et sted. Fuglelopper er ikke det verste en kan bli bitt av, men det klør noe innmari en periode. Begynner nesten å klø bare jeg tenker på det. 😉

Ha en avslappende kveld, alle der ute!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.