Ble en heftig lørdagskveld! :-)

Jeg mislyktes totalt med multitaskinga mi i går! Fikk aldri bestemt meg for om jeg skulle ha melodifestival eller fotballkamp på storskjermen. Både NRK og kampen kunne jeg også følge på nettbrettet. Kampen riktignok uten bilde, men med direktekommentarer. Planen var å hive seg på TV så fort Martin kom innpå. Dermed ble første omgang noe skikkelig stress, fikk ikke noe ordentlig med meg, verken sang eller ball. Til slutt vant Real Madrid storskjerm-duellen i stua mi. Måtte bare la Eurovision seile sin egen sjø. Og takk for det! Har enda ikke hørt en av sangene helt ut. Men GJETT hvor mange ganger jeg har sett klippet der Ødegaard blir byttet inn for Ronaldo. Synes det var et veldig fint øyeblikk! Litt rørende faktisk. Tenk for en følelse da, for den guttungen, å stå på en av verdens største fotballarenaer (ja, her bare gjetter jeg altså, bare antar at den er en av verdens største). Men altså, der står Martin, 16 unge år, og selveste Ronaldo kommer mot han, gir guttungen en lykke-til-klem, og så er debuten i gang. Og det mer enn en halvtime før fløyteblås. 🙂 Det var jo mye mer enn forventet. phu...

Så 'nedsnakka' Martin har blitt enkelte steder i det siste, så må det her ha gjort veldig godt for både han og de rundt han. Og til alle dere som raser fordi Martin er så overbetalt, dere får ta en alvorsprat med alle de teite sportsklubbdirektørene i Europa som var med på 'budrunden'. For DE har vel mye mindre greie på kjøp av nye spillere, hvordan kjenne igjen et talent når de ser det og hvordan planlegge en fotballklubbs spillerstall  i årene som kommer, enn det dere har!? Selvfølgelig har de det. 😉 Jeg synes også de astronomiske utbetalingene til balljegerne er helt hinsides, men kunne noen av dere tenkt dere å si til en kommende arbeidsgiver at SÅ mye vil jeg ikke ha i lønn, dere får gå ned litt, jeg er tross alt ikke så mye verdt ???  Ikke? Som jeg tenkte, altså. Så hvorfor skal en fotballspiller gjøre det? Det er tilbud og etterspørsel som overalt ellers i dette gjennomkommersialiserte samfunnet. Så ikke snakk ned alle som får den lønna dere kunne tenkt dere, og er så flinke som dere kunne tenkt dere å være eller lever det livet dere kunne ønsket! Slutt å være MISUNNELIGE, forbedre isteden deres eget liv. Det kreves som oftest enormt stor innsats, og mange forsakelser, av de som når lengst.  Mye større innsats og maaaaaange flere forsakelser enn vi middelmådige er villig til å legge igjen langs livsveien. Eller har evner og psyke til... Dermed får vi heller stå på sidelinja og heie på de som lykkes. Og det er GØY!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.