Alle disse apper…. «sukk»

Nå har jeg hatt et raid på mobiltelefonen og slettet alle "veldig kjekke" apper, som jeg ganske sikkert aldri kommer til å bruke. Av forskjellige grunner, bl.a. at jeg ikke gidder bruke tid på å lære meg å bruke dem - at jeg ikke en gang husker at jeg har dem - at disse ubrukte app'ene gjemmer bort de få jeg faktisk bruker.

Etter et par forsøk fant jeg fram til hvordan slette unødvendige apper. Uten å spørre noen. *stolt* Så flyttet jeg rundt på de resterende, så det ble ryddig og pent. Kunne jeg nå også lært meg å lage nye grupper for samling av flere apper i EN "firkant", så hadde det blitt enda bedre. Men nå er forskerenergien vedr mobil brukt opp for i dag. Sånn er'e med tommelumske damer... Av erfaring har det også "skjedd mye rart" etter at jeg har forsket litt rundt på innstillinger, og det er irriterende vanskelig å finne tilbake til etterpå. "sukk igjen"

Bilderesultat for bilder+irritert+clipart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.