Nå er våren her for fullt! Atsjoooo….

Hurra, det er grønt og varmt og sol!

Godt en har evne til, år etter år, å glemme det negative som følger med våren. 😉 For mange av oss iallefall. Jeg har lenget etter mer dagslys, sol og mer varme. Og det har jeg fått. Så takk, kjære natur!  Det begynner å bli grønt og vakkert ute, jeg begynner å gleder meg til grilling og lange avslappende utekvelder. Men vent litt, hvorfor er jeg så søvning, skulle jo hoppe rundt i yr vårglede? Oi, der kom et nys. Ett til. Det strammer til i brystet. Å. det hadde jeg jo glemt, med våren kommer pollensesongen for fullt.

Bilderesultat for bilde av bjørkepollen

Lykke til alle pollenallergikere. Sesongen er godt i gang, bare burota får gjort seg ferdig utpå høsten, så kan vi nyte klar og ren og crispy luft igjen. hehe.... Elsker høsten. Det er et eller annet negativt som skjer med kroppen da også, men det velger jeg å glemme inntil naturen minner meg på det. Nå skal vår og sommer nytes som best vi kan!  <3 Pollenallergiker eller ikke.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.