Monthly Archives: juli 2017

Visste ikke at måker likte lukta av ost, kjeks og druer! Aldri har vi vel vært så plaga av måker som da vi i går kveld benka oss ytterst på plattingen med nevnte kosemat. Eller kanskje det var vinen måkene lukta?

 

Relatert bilde

En måkepappa, diger som en katt, landa stadig vekk på fjellet rett bak ryggen på meg. Da gubben tok seg den frihet å fysisk jage den vekk et par ganger, så virket det som måkepappa varslet hele slekta, som så satte igang en straffereaksjon mot oss. Makan til flying over huene våre. På toppen av lyktestolpen satt (det som så ut som) måkemor og måkeungen og fulgte med på matjakten. Men de fikk ikke noe.

 

Stavernsfestivalen også, selvfølgelig. Andre dagen, så folk er nok i rimelig god form enda. Koselig med litt liv og røre. Vi er ikke der i år, men håper været holder og musikken fenger for de som er der. <3

<p>STØDIG: VGs anmelder gi Kygo ros for det nitti minutter lange DJ-settet, men mener han burde forsøkt å begrense seg.</p>  (Kygo på Stavernsfestivalen)

Men først og fremst er det  i gang her hjemme, full fart og kaos. Underskapene fra kjøkkenet er spredd utover i stue og gang. Sammen med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Og kjøkkenmøblene. I tillegg fylte vi på med litt fra badet også. Heldigvis virker både vaskemaskin, klosett og dusj. Enn så lenge. Det er oppgradering og oppussing både på kjøkken og bad.

Godt det er sommer og grillsesong! Så vi kan ha utendørskjøkken! Men får vel kanskje finne fram noen papptallerkener etterhvert...

Ha en flott festival alle sammen!