Monthly Archives: november 2014

Gibraltar
Gibraltar

Testet 1. november 2014, våget meg på første innlegg først i dag; 14. februar 2015. TTT = Ting Tar Tid...

Hei, jeg heter Elfrid, født i 1956, bor i Stavern, gift og har to voksne sønner. Utenom det har jeg skrivekløe, litt mer enn det jeg kan plage familie og venner med. Så da var planen at jeg skulle få meg en blogg så jeg kunne skrive av meg mye av det jeg har på hjertet. Familie og venner skal ikke utleveres med navn på negativt vis, så slapp av!

Bloggnavnet TANKESPINN sier mye om hva som etterhvert kommer her, hverdagstanker, filosofering, undrende tanker (er vel to betegnelser for det samme), sikkert mange små selvironiske historier fra ei halvgammel røy (eller gammel kanskje, avhengig av hvem du spør). Sliter med dårlig hukommelse og elendig konsentrasjonsevne til tider. Nå sliter jeg i tillegg med tastaturet på min nye SurFace, vanskelig å rette tekst. Men det veier opp at jeg kan sitte i godstolen å skrive. Derimot blir det mange små irritasjonsutbrudd nå og da. Grrrrr. 😉 Pekepennen funker nemlig heller ikke som den skal lenger. Men nå fant jeg iallefall piltastene, å peke med fingeren ble alt for unøyaktig.

Aner ikke noe om blogg-drift, så det blir å prøve seg fram. Kanskje blir det til glede for både meg og andre etterhvert, kanskje blir det bare et lite blaff. Konsentrasjon og energi rekker kan hende ikke til alt som må læres. Kanskje det blir for mange irritasjons-utbrudd i stua, det er tross alt gubben som må leve med det. Han kan mye om data, men ikke direkte om bloggdrift, og å lære opp sin kone er tross alt noe helt annet enn å lære opp en kunde. Den som lever, får se hvordan dette barker i vei.

Nå skal jeg forsøke å få postet dette første innlegget, så får utforming av siden komme underveis.